четвртак, 15. јул 2021.

Филмови СВЕМИРСKИ БАСKЕТ: НОВО НАСЛЕЂЕ и ПРОЧИШЋЕЊЕ ЗАУВЕК

15 - 21. 7. 2021
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 250 динара


СВЕМИРСKИ БАСKЕТ: НОВО НАСЛЕЂЕ
Оригинални назив: Space Jam: A New Legacy
Жанр: Анимирани, Авантура, Kомедија, Породични
Трајање (мин): 117
Година/Земља: 2021/САД
Режисер: Malcolm D. Lee
Улоге: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis


Ово трансформацијско путовање открива колико су далеко неки родитељи спремни да иду како би се повезали са својом децом. ЛеБрон и његов син Дом заробљени су у дигиталном простору и ЛеБрон мора да их одведе кући на сигурно, водећи са собом и Багса, Лолу и целу банду ноторно недисциплинованих Лоонеyја Тунеса. У филму се појављују и многе професионалне кошаркашке звезде у улогама у којима их до сада нисте видели.


15 - 21. 7. 2021
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 250 динара

ПРОЧИШЋЕЊЕ ЗАУВЕК
Оригинални назив:The Forever Purge
Жанр: Акција, Хорор
Трајање (мин): 104
Режисер: Everardo Gout
Улоге: Will Patton, Ana de la Reguera, Josh Lucas


После Првог Прочишћења 2018. године, Блумхаусова злогласна терористичка франшиза баца се на иновативну нову територију, јер чланови подземног покрета, који више нису задовољни једногодишњом ноц́и анархије и убистава, одлучују да преузму Америку непрекидном кампањом хаоса и масакра. Нико није безбедан.

Адела и њен супруг Хуан живе у Тексасу, где Хуан ради на ранчу као помоћник за богату породицу Такер. Хуан импресионира патријарха Такера, Kејлеба, али то подгрева бес и љубомору Kејлебовог сина Дилана.

Јутро након Прочишћења, маскирана банда убица напада породицу Такер – укључујуц́и Диланову супругу и његову сестру, присиљавајуц́и обе породице да се удруже и боре се док се земља спирално увлачи у хаос и Сједињене Државе почињу да се распадају око њих.

Нема коментара:

Постави коментар