петак, 30. јул 2021.

КУЛТУРНО ЛЕТО 2021: 10. РУМФЕСТ

ГРАДСКИ ТРГ РУМА
Организатори програма: Туристичка организација Општине Рума и Културни центар  "Брана Црнчевић"
2. и 3. август 2021


КУЛТУРНО ЛЕТО 2021 

10. РУМФЕСТ
Десети по реду „Румфест“ одржаће се на Градском тргу у Руми 2. и 3. августа (понедељак и уторак). Фестивал финих укуса, добре капљице, а надасве гостопримљивих и расположених људи залази сад већ у оне препознатљиве и традиционалне манифестације којима се радује и које се редовно посећују. Богатом програму „Културног лета“ који намени за сваког понешто, манифестација „Румфест“ дода ону шарену, разигранију ноту и претвори Градски трг у стециште разноврсне музике, укуса, боја и добре енергије. 
Дводневни и динамични садржаји на располагању су од јутарњих часова када се у такозваној Винској улици могу пазарити производи вредних људи ових наших крајева – од вина, меда и колача, па до рукотворина. Како је већ опште познато, 2. и 3. у месецу су и дани када се у Руми одржава Вашар, па није на одмет посетити и ову вишевековну манифестацију. Предвече атмосфера поприма фестивалски карактер и као и претходних година, посетиоце „Румфеста“ очекују концерти домаћих извођача. 
Ове године, заједничким напорима Туристичке организације општине Рума и Културног центра “Брана Црнчевић“ Рума, обезбеђена су четири извођача. 
Прве вечери ће се за добро расположење побринути Прљави инспекор Блажа и Кљунови (20:30) и Penthouse band (22:00), док је за друго вече планиран наступ Цаканe (21.00) и Дејан Петровић и Биг Бенд (22:00).
Покровитељ 10. јубиларног „Румфест-а“ је Општина Рума.

Нема коментара:

Постави коментар