четвртак, 8. јул 2021.

Филмови КУЋНИ ЉУБИМЦИ НА ТАЈНОМ ЗАДАТКУ и ЦРНА УДОВИЦА

8 - 14. 7. 2021
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 250 динара


КУЋНИ ЉУБИМЦИ НА ТАЈНОМ ЗАДАТКУ (СИНХРОНИЗОВАНО)
оригинални наслов: Pets United
Жанр: Анимирани, комедија, авантура
Дужина трајања: 89 мин.
Држава/Година: АУС, САД/2020
Режисер: Rajnhard Klus


Роџер је пас луталица који брине о напуштеним животињама Робо-Ситија тако што краде храну од богатих и доноси је мање богатим животињама. Приликом једне такве крађе он упознаје Белу, богату и размажену мачку, па њих двоје одмах упадају у класичну пас-мачка свађу. За то време роботи преузимају Робо-Сити, а у томе им помаже и градоначелник који жели да протера све друге становнике града. Роџер и Бела, бежећи од робота, сусрећу бројне друге животиње које су власници заборавили приликом бега, па схватају да упркос својим разликама, морају да се ослоне једни на друге како би преживели.

8 - 14. 7. 2021
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 250 динара



ЦРНА УДОВИЦА

оригинално име: Black Widow
ЖАНР: акција, авантура
ТРАЈАЊЕ ФИЛМА: 133 мин
ДРЖАВА/ГОДИНА: САД/2020
РЕДИТЕЉ: Cate Shortland
УЛОГЕ: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour

Скарлет Јохансон поново у улози Наташе / Црне удовице у Марвеловом акционом спектаклу, шпијунском трилеру “ЦРНА УДОВИЦА” - првом филму четврте етапе Марвеловог флмског универзума. Флоренс Пју у филму глуми Јелену, Дејвид Харбор је Алексеј, познатији као Црвени Чувар, а Рејчел Вајс је Мелина. Редитељ флма је Kејт Шортланд а продуцент је Kевин Фајги.
Након догађаја из филма Капетан Америка: Грађански рат (2016), Наташа Романова је у бекству и приморана је да се суочи са опасном завером везаном за своју прошлост. Гоњена силом која се неће зауставити ни пред чим да је обори, Романова мора да се позабави својом историјом шпијуна и прекинутим везама које су остале за њом много пре него што је постала Осветник.

Нема коментара:

Постави коментар