четвртак, 17. новембар 2022.

Филмови ДЕЧАК ДЕЛФИН и ЦРНИ ПАНТЕР: ВАКАНДА ЗАУВЕК

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
17-23.11. 2022
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара


ДЕЧАК ДЕЛФИН
(СИНХРОНИЗОВАНО)
Жанр: анимирани

Након пада авиона у море, делфин Данило спасава малог дечака из побеснелих таласа. Од тада, пријатељи, скоро браћа, безбрижно одрастају заједно у чаробним морским дубинама. Све док једног дана мир њиховог радосног малог света не уништи зла хоботница. Он протерује дечака на копно, где ће морати да научи да живи међу људима и схвати тајну свог порекла. Нови пријатељ, добродушни капетан и делфин Данило помоћи ће дечаку да се носи са свим недаћама - било на дну мора или на мистериозним далеким острвима. На том путу, очекују вас фантастичне авантуре.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
17-23.11. 2022
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 350 динара


ЦРНИ ПАНТЕР: ВАКАНДА ЗАУВЕК 
/ 3Д /
Жанр: акција, авантура
Глумци: Лупита Нјонго, Данај Гурира, Мартин Фриман, Летиша Рајт, Винстон Дјук, Анџела Басет...
Режија: Рајан Куглер

Црни Пантер: Ваканда заувек, је амерички суперхеројски филм из 2022. године, базиран на Марвеловом лику, Црном Пантеру, продуциран од стране компанија Марвел студио и Волт Дизни. Наставак је филма Црни Пантер (2018) и 30. је филм Марвеловог филмског универзума. Т'Чала, краљ Ваканде, умире од болести за коју његова сестра, принцеза Шури, верује да је излечива уз помоћ срцолике биљке. Шури покуша да створи биљку након што је Ерик Килмонгер уништио њено станиште, али не успева. 
Годину дана касније, Ваканда је под притиском међународне заједнице због залиха вибранијума. Рамонда, краљица-мајка, инсистира да Шури настави са ботаничким истраживањима, али Шури сматра да је Црни Пантер прошлост Ваканде. Краљица Рамонда, Шури, МБаку и Окоје боре се да заштите краљевство Ваканда од интервенисања светских сила након смрти краља ТЧале.

Нема коментара:

Постави коментар