четвртак, 31. март 2022.

Представa за децу ЗЕМЉА ДЕМБЕЛИЈА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Субота, 2. април 2022.
Мала дворана 11.00 часова
Цена улазнице: 100 динара

Представa за децу  
ЗЕМЉА ДЕМБЕЛИЈА


(ЗА УЗРАСТ ОД 4 ДО 11 ГОДИНA)
Представa трајe oko 45 минута

Нема коментара:

Постави коментар