петак, 12. април 2019.

Концерт АРТАН ЛИЛИ

ДОМ ОМЛАДИНЕ РУМА
12. април 2019 у 22.00
улаз: 400 дин, на дан концерта 500 дин



Концерт 
АРТАН ЛИЛИ


Књижевна омладина општине Рума, уз помоћ средстава добијених на овогодишњем конкурсу за културу Општине Рума, а поводом Светског дана поезије, организује несвакидашњи концерт београдске noise поп атракције у земљи и региону - Артан Лили. 

Након распродатих новогодишњих концерата у Београду, земљи и региону Артан Лили ће наступити по први пут у Руми, на метар од публике, у петак, 12. априла, у легендарном Дому oмладине.

“Увек смо узбуђени када по први пут наступамо негде и имамо пуно разлога за свирку: завршили смо други албум који промовишемо новим сингл/спотом "На мишиће" и драго нам је што започињемо дружење у Руми са нашом публиком једним овако присним, клупским наступом," истичу чланови популарне београдске четворке. Улазнице су у претпродаји по цени од 400 динара на следећим местима: Харолд, Wood, Клеопатра, Jam. Пред концерт улазница ће коштати 500 динара.

Београдска noise-поп група Артан Лили постоји од 2013. године. Групу чине Бојан Слачала, Романа Слачала, Марко Ајковић и Иван Скопулович. Постали су познати по сукцесивном издаваштву својих сингл-спотова. Њихови синглови од тада до данас освајају прва места свих релевантних топ листа у земљи и региону. 

Као гости на концерту ће наступити два сјајна бенда: неготинско-нишки трио SickTer и већ добро познатиHarlekin из Инђије.

Нема коментара:

Постави коментар