петак, 12. април 2019.

ФИЛМОВИ У 2Д И 3Д ПРОЈЕКЦИЈАМА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКА ДВОРАНА
Улазница 250 динара

Петак, 12. април
КОРГИ КРАЉЕВСКИ ПАС ВЕЛИКОГ СРЦА у 16.00 часова
ДАМБО у 18.00 часова
ГРОБЉЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА у 20.00 часова

Субота, 13. април
ДАМБО у 16.00 часова
КОРГИ КРАЉЕВСКИ ПАС ВЕЛИКОГ СРЦА у 18.00 часова
ГРОБЉЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА у 20.00 часова


ДАМБО (синхронизовано и титловано)

Оригинални наслов: Dumbo
Држава: УСА/2019
Дужина трајања филма: 113 минута
Жанр: породични, фантазија
Редитељ: Tim Burton
Глумци: Небојша Миловановић, Драган Мићановић, Миленко Павлов, Нина Јанковић, Марко Баћовић, Андреа Јосић, Данило Арнаутовић, Бојан Кривокапић, Небојша Кундачина, Милош Влалукин, Ђорђе Давид

Из студија Дизни и од визионара, чувеног редитеља, Тима Бартона, стиже нам потпуно нова, играна авантура ДАМБО, инспирисана вољеним класиком који слави различитост, у коме се негује породица и у коме снови лете. Власник циркуса (Дени ДеВито) ангажује бившу звезду Холта Фариера (Колин Фарел) и његову децу да се старају о новорођеном слончету, чије га огромне уши чине предметом исмевања у циркусу који се већ бори за опстанак. Али, када они открију да Дамбо може да лети, циркус се враћа на велика врата привлачећи убедљивог предузетника В. А. Вандевера (Мајкл Китон) који скупља необичне дебелокошце за његов нови, већи од живота шоу. Дамбо ће се винути до нових висина заједно са шармантном и спектакуларном уметницом Колет Маршант (Ева Грин), док Холт не сазна да се испод платна циркуса крију мрачне тајне.


КОРГИ КРАЉЕВСКИ ПАС ВЕЛИКОГ СРЦА (синхронизовано)

Оригинални наслов: The Queen's Corgi
Држава: БЕЛ/2019
Дужина трајања филма: 92 минута
Жанр: анимирани 
Редитељ: Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Глумци: Боки Миливојевић, Стеван Пјале, Јелена Ракочевић, Душица Новаковић, Владислава Ђорђевић, Тамара Драгичевић, Марко Гверо, Ивана Поповић, Томаш Сарић

Анимирани филм о омиљеној врсти паса британске краљице Елизабете, велшким коргијима, од којих се још од детињства не одваја. Рекс је мали неваљалац али ипак најомиљенији пас британске краљице. Једног се дана изгуби у Лондону и нађе у друштву различитих врста паса који се међусобно свађају и сукобљавају. Током свог епског путовања у којем тражи пут за повратак својој вољеној власници, Рекс успева да се заљуби и открије свој прави идентитет.


ГРОБЉЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА

Оригинални наслов: Pet Sematary
Држава: УСА/2019
Жанр: хорор
Редитељ: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Глумци: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz

Филм "ГРОБЉЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА", заснован на оригиналном хорор роману Стивена Кинга. прати Др Луиса Крида, који након што се пресели са својом женом Рејчел и њихово двоје мале деце из Бостона у рурални Мејн, открива мистериозно гробље сакривено дубоко у шуми недалеко од нове породичне куће. Када се деси трагедија, Луис ће се обратити за помоћ свом необичном комшији Џуду Кренделу и тада почиње ланчана реакција опасних догађаја који ће ослободити несхватљиво зло које доноси застрашујуће последице.

Нема коментара:

Постави коментар