понедељак, 24. април 2017.

Koncert ČAJ U 8 - Sanya D Rio

KULTURNI CENTAR RUMA
VELIKI HOL
Sreda, 26. april u 20.00 časova
ulaz slobodan

 
 
„Nostalgično Putovanje“ Sanya D Rio - Najlepše pesme peva za Vas

Nostalgično Putovanje je ime pod kojim će se održati serija koncerata u Srbiji i regionu na kojima će se pored jednog broja autorskih pesama izvoditi Ex-Yu pesme kao i pojedini svetskih hitovi i sve to u novim aranžmanima, koji su posebno prilagođeni za koncept ElectroAcoustic i ambijentu pozorišta i sličnih koncertnih prostora. 
Prvi veliki koncert održan je 3. februara 2017. u Beogradu u pozorištu „Opera & Theatre Madlenianum“ koji je ujedno označio početak koncertne aktivnosti. Inače, po svojim specifičnim obradama pesama i originalnoj interpretaciji Sanje Dumonjić grupa Sanya D Rio (do nedavno poznata pod imenom Rio) je već u ranijem periodu postala prepoznatljiva. 
Nakon pobede na festivalu Vrnjačka banja i izlaska prvog autorskog albuma (Sa druge strane) usledio je album sa obradama pod imenom „Sanjamo“ ( 2009. godine) sa kojim je održano preko sto koncerata širom Srbije i u regionu po pozorištima, kulturnim centrima i gradskim trgovima u okviru raznih kulturnih manifestacija. 
Nakon duže pauze grupa je početkom 2017. objavila svoj novi CD -treći po redu pod imenom „Novo Jutro“, a s obzirom na činjenicu da se ove godine navršava deset godina od postojanja grupe navelo ih je da se to u 2017-toj obeleži jednom malom koncertnom turnejom po Srbiji i regionu...

Нема коментара:

Постави коментар