петак, 28. април 2023.

Филмови МАРМАДЈУК- БУНТОВНИК НА ЧЕТИРИ НОГЕ и ТРИ МУСКЕТАРА: Д'АРТАЊАН

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
28-29. април и 3.мај 2023.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

МАРМАДЈУК- БУНТОВНИК НА ЧЕТИРИ НОГЕ
(СИНХРОНИЗОВАНО)

Оригинални наслов: Мармадуке
Дужина трајања филма: 88 мин
Држава/Година: САД/2022
Жанр: анимирани, комедија, авантура
Глумци: Pete Davidson, J.K. Simmons, David Koechner
Режисери: Mark A.Z. Dippé, Youngki Lee, Phil Nibbelink, Matt Philip Whelan

Познати стриповски јунак, пас Мармадуке стиже на велике екране!
Легендарни тренер паса верује да га може претворити из недисциплиноване, али симпатичне немачке доге у следећег првака Светске изложбе паса.
Наш јунак је симпатична (али изван контроле) немачка дога која је најсрећнија када се забавља са својом породицом, Винсловима, поготово када се игра „каубоја“ с деветогодишњим Билијем. Но, колико год се трудили, чини се да Винслови једноставно не могу да спрече Мармађука од његових тенденција да се ували у невољу.
Kада један од Мармађукових епских неуспеха постане виралан, тај видео снимак привлачи пажњу познатог тренера ког је заокупио изазов да претвори Мармађука у првака Светске изложбе паса.
Уследиће бурна пустоловина, иако не на начин на који су сви очекивали. На крају ће Мармађук и Винслови да схвате да најважнија ствар у животу није побеђивати, него остати веран себи и онима које волиш.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
28-29. април и 3.мај 2023.
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ТРИ МУСКЕТАРА: Д'АРТАЊАН

Оригинални наслов: The Three Musketeers: d’Artagnan
Дужина трајања филма: 122 min
Држава/Година: ФРА/2023
Жанр: акција, авантура
Глумци: Eva Green, François Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmai
Режисер: Martin Bourboulon

Роман Александра Диме књижевни је класик који је већ неколико пута екранизован за велика платна, но ова раскошна адаптација представља нове ликове и бројне локације, од славног Лувра до Бакингемске палате, преко олука Париза до опсаде Ла Ришељеа... 
Невероватна, херојска прича, говори о младићу по имену д’Артањан који од куће одлази у Париз, надајући се да ће постати мускетар гарде. Упркос неуспешној регрутацији, он ипак постаје део тројице најсналажљивијих мускетара - Атоса, Арамиса и Портоса - и убрзо се уклопа у њихов начин живота. У краљевству подељеном верским ратовима и под претњом британске инвазије, шачица мушкараца и жена укрстиће мачеве и везати своју судбину за судбину Француске.

Нема коментара:

Постави коментар