четвртак, 6. октобар 2022.

Филмови ШАПЕ ГНЕВА - ЛЕГЕНДА О ХЕНКУ и ТРАГ ДИВЉАЧИ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
6-12. 10. 2022
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара


ШАПЕ ГНЕВА - ЛЕГЕНДА О ХЕНКУ
синхронизовано

Оригинални назив: Paws of Fury: The Legend of Hank
Жанр: анимирани, авантура, комедија
Држава/Година:САД/2022
Трајање: 98 мин
Глумци: Стеван Пиале, Александар Глигорић, Бранислав Платиша, Дарија Врачевић, Драган Вујић Вујке, Душица Новаковић
Режија: Chris Bailey, Mark Koetsier, Rob Minkoff

Хенк, љупки пас који машта о томе да постане самурај, креће на путовање, у потрагу за својом судбином. На његову несрећу, оно што ће пронаћи је чудан и негостољубив град Какамучо, у коме он болно штрчи, јер је он пас, а сви остали су… мачке! А као што сви знамо мачке стварно, али СТВАРНО не воле псе.
Очајнички желећи да се додвори суграђанима, Хенк несвесно постаје део плана подлог, нарцисоидног Ика Чуа, који жели да уништи све становнике Какамучоа. Али једна мала препрека налази се на путу Икиној владавини светом (ок, владавини у Какамучоу), а његов зли план је да превари Хенка да му помогне, и заувек протера становнике.
Али тада се појављују Џимбо, некада моћни самурај и Емико, жестоко маче које дели Хенкове снове. Заједно, овај чудни трио креће на путовање које ће им помоћи да превазиђу предрасуде и науче право значење пријатељства


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
6-12. 10. 2022
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ТРАГ ДИВЉАЧИ

Држава/Година: СРБ/2022
Жанр: драма, историјски, трилер
Глумци: Радивоје Буквић, Предраг Мики Манојловић, Нада Шаргин, Милош Тимотијевић, Драган Бјелогрлић, Милена Павловић, Јово Максић, Петар Зекавица, Мирко Влаховић, Филип Шоваговић, Борис Миливојевић
Режисер: Ненад Павловић

Перспективни новинар у комунистичкој Југославији 1979. године истражује свирепо политичко убиство у малом руралном месту, само да би се нашао уплетен у мрачну породичну драму препуну скривених тајни кроз вековну традицију насиља.

Нема коментара:

Постави коментар