четвртак, 8. новембар 2018.

ФИЛМОВИ У 2Д И 3Д ПРОЈЕКЦИЈАМА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКА ДВОРАНА
Улазница 250 динара



Петак, 9. новембар
ПРИНЦЕЗА И ЗМАЈ у 16.00 часова
ЗВЕЗДА ЈЕ РОЂЕНА у 18.00 часова
НОЋ ВЕШТИЦА у 20.00 часова

Субота,10. новембар
ТОМ И БОБ у 16.00 часова
ПРИНЦЕЗА И БОБ у 18.00 часова
НОЋ ВЕШТИЦА У 20.00 часова





ПРИНЦЕЗА И ЗМАЈ ( СИНХРОНИЗОВАНО )

Оригиналан наслов: The Princess and the Dragon
Држава: РУС / 2018
Трајање филма: 75 минута
Жанр: анимирани
Редитељ: Марина Нефедова

На прослави свог седмог рођендана мала принцеза Софија лута кроз тајне одаје дворца и проналази чаробну књигу која је води у чудесну земљу. У том свету пуном змајева, живописних створења и гнома, Софија започиње своју узбудљиву пустоловину да нађе огледало којим може да се повеже са својим пријатељима у далекој земљи. У тој авантури сазнаје да и у њеном дворцу постоји тајно огледало помоћу којег може да се повеже са својом мајком која је напустила краља Алистера док је она била још беба. Враћа се кући са својим најбољим пријатељем змајем и сазнаје да је огледало сакрио покварени саветник краља Алистера. Софија и Змај заједно крећу у потрагу за чаробним огледалом, проналазе мајку и протерају злог саветника са двора.


ТОМ И БОБ - МИСИЈА СПАСАВАЊА СВЕТА / СИНХРОНИЗОВАНО /
Оригиналан наслов:Two Tails
Држава: РУС / 2018
Трајање филма: 75 минута
Жанр: анимирани, авантура, породични
Редитељ: Victor Azeev

Педантни дабар Боб води врло уредан живот. Вредан је, вежба свако јутро, ради у својој башти, меље жито у свом млину и спрема кошнице за господина Медведа. Његов живот се драматично мења кад му на врата покуца мачак Том и усели се код њега усред ноћи. Мачак је немирно створење које стално тражи нове пустоловине. Једног дана, док посматра небо, Том угледа ватрену лопту која јури небом и пада на земљу. Испоставља се да је то свемирски брод са малим ванземаљцима који се зову Зака, Зик и Зук. Они беже од Гребатора чији је задатак да лове нове форме живота и доведу их на своју планету. Том и Боб крећу у опасну авантуру да би спасили три ванземаљца, али и своје пријатеље из шуме господина Медведа, Жирафу, Пингвина и Слона од опасних Гребатора.


ЗВЕЗДА ЈЕ РОЂЕНА

Оригиналан наслов: A Star Is Born
Држава: САД / 2018
Трајање филма: 135 минута
Жанр: музички, драма
Редитељ: Bradley Cooper
Улоге: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliot

Четири пута номинован за награду Оскар, Бредли Купер и вишеструко награђивана, звезда Лејди Гага, којој је ово прва главна филмска улога, заједно у филму ЗВЕЗДА ЈЕ РОЂЕНА.
Филм је направљен према класичној причи из 1937. године о трагичној љубави између искусног музичара на заласку каријере и младој певачици у успону. Филм обилује фантастичном оригиналном музиком коју је писао сам Купер, а све су песме у филму снимане уживо.



НОЋ ВЕШТИЦА

Оригиналан наслов: Halloween
Држава: САД / 2018
Трајање филма: 106 минута
Жанр: хорор, трилер
Редитељ: David Gordon Green
Улоге: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Virginia Gardner, Will Patton, Nick Castle

Џејми Ли Кертис враћа се својој култној улози Лори Строуд која је прогони већ четири деценије, од када је успела да избегне сигурну смрт у Ноћи вештица. Чувена глумица Џејми Ли Кертис је о својој улози изјавила: "Лори Строуд била је паметна девојка када је први пут затичемо, у средњој школи, тек на почетку свог живота. Вероватно се припремала за одлазак на колеџ и онда се појавио Мајкл Мајерс. Њен живот се тада променио у само пар секунди, а то није могла ни да претпостави. Остатак њеног живота је филм који сада приказујемо. Четрдесет година касније, ова жена је свесна да ће се Мајкл Мајерс вратити и да она и њена породица морају бити премни...али нико је не слуша.”


Нема коментара:

Постави коментар