среда, 9. октобар 2024.

Филмови ИЗУМИТЕЉ и ЏОКЕР: ЛУДИЛО У ДВОЈЕ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
10.-16 10. 2024.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

 
ИЗУМИТЕЉ
(СИНХРОНИЗОВАНО)

Занимљива и едукативна прича о животу Леонарда да Винчија!
Да Винчи је један од најпосебнијих и најзначајнијих људи у историји човечанства, а од сада ће, пре свега малишани, имати прилику да упознају овог генијалца и да се заједно са њим упусте у авантуру у којој ће открити његов несвакидашњи таленат и радознали ум који је осмислио невероватне ствари!
Поред тога што ће биоскопска публика ову причу моћи да испрати на српском језику, важно је истаћи и оригиналну и несвакидашњу технику анимације, која додатно појачава емоције и атмосферу самог филма. Топлих очију и широког осмеха, малишане ће са великог платна поздравити творац Мона Лизе, првих летелица, човек који је разумео звезде и знао како функционише људско тело


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
10.-16 10. 2024.
Мала дворана  21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ЏОКЕР: ЛУДИЛО У ДВОЈЕ

Глумци: Хоакин Финикс, Лејди Гага, Брендан Глисон, Кетрин Кинер, Зази Биц
Режија: Тод Филипс

Хоакин Финикс у улози Артура Флека званог Џокер и чувена Лејди Гага као Харли Квин у гламурозном лудилу и наставку култног психолошког трилера из 2019 године!
Две године након догађаја из претходног филма, Артур Флек, сада пацијент у Државној болници Аркам, заљубљује се у музичку терапеуткињу Ли. Док њих двоје доживљавају музичко лудило кроз њихов фоли а ду, Артурови следбеници започињу покрет да га ослободе.

Нема коментара:

Постави коментар