четвртак, 26. септембар 2024.

Филмови ПАНДА У АФРИЦИ И БИЛТЂУС 2

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
26.9 - 2. 10. 2024.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ПАНДА У АФРИЦИ

(СИНХРОНИЗОВАНО)

Анимирана авантура пуна комичних сцена, „Панда у Африци“!
Храброст не познаје величину!
Пандин најбољи пријатељ, змај, отет је и одведен у Африку. Панда га без размишљања следи. Након опасног преласка океана стиже на далеки континент, потпуно непознат пандама.
Тамо, наш невероватни јунак великог срца, ослањајући се на своју домишљатост и нове пријатеље, мора да спаси пријатеља змаја од опасног лава и његових послушника.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
26.9 - 2. 10. 2024.
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

БИЛТЂУС 2


ФИЛМ БРОЈ 1 У СРБИЈИ!
НАЈПОЗНАТИЈИ ДУХ СЕ ВРАТИО!
Пробудите дух легендарне авантуре и уроните у неистражене дубине хаоса!
„Битлђуса“, демона са смислом за хумор какав још нисте видели, спреман да на потпуно нов начин оживи хаос и лудило. Док се три генерације породице Дитз враћају кући суочавајући се са трагедијом, откривају мистериозни модел града у поткровљу куће, који нехотице отвара портал према подземном животу. Са временом на измаку, само је питање тренутка пре него што Битлђус поново приреди своје јединствене враголије.
"Битлђус Битлђус " је филм који истовремено зрачи акцијом и емоционалном дубином, откривајући суштину ликова у њиховој борби против неправде. Не пропустите овај филм који не само да се поиграва са границама жанра, већ и поставља нове стандарде у приповедању, водећи нас кроз узбудљиву и дубоко емотивну причу откривања и самооткрића.

Нема коментара:

Постави коментар