четвртак, 8. фебруар 2024.

Филмови КУЦЕ У ОПЕРИ и ПЧЕЛАР

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
8-14. фебруар 2024.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

КУЦЕ У ОПЕРИ

Оригинални наслов: Великолепная пятерка
Дужина трајања филма: 75 мин
Држава/Година: РУС/2024
Жанр: анимирани
Глумци: Пеђа Дамњановић, Јована Радић, Анастасиа, Миона Срећковић, Марко Kон, Немања Михајловић, Вукан Вујовић, Биљана Михајловић, Немања Симић, Александар Бата Стојановић
Режисер: Василий Ровенский

Kомична авантура смештена у Метрополитен опери с почетком 20. века упознаје нас са уличном куцом Самсон која покушавајући да се сакрије од лова шинтера долази до једне од најпознатијих опера на свету. Тамо среће шармантну куцу Марго која је у власништву чувене примабалерине театра, Анастасије. Прича се захуктава када из свлачионице нестаје јединствена тијара која припада британској краљици и коју Анастасија мора да носи током четвртог чина балетске представе. Kако балет не би био отказан Самсон и Марго морају пронаћи крадљивца и спасити дан предвиђен за звуке великог Жоржа Бизеа.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
8-14. фебруар 2024.
Мала дворана  21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ПЧЕЛАР

Оригинални наслов: The Beekeeper
Дужина трајања филма: 105 мин
Држава/Година: САД, ВБ/2024
Жанр: акција, трилер
Глумци: Jason Statham, Josh Hutcherson, Minnie Driver, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Phylicia Rashad, Taylor James
Режисер:David Ayer

Од редитеља хитова „Одред Отписаних” и „Бес” стиже невероватан акциони филм са акционом звездом Џејсоном Стетамом! Након што се повукао из Пчелара, тајне елитне организације, Адам Kлеј живи усамљеничким животом бринући о својим пчелама. Међутим, када његова старија комшиница буде преварена са трагичним последицама, он се враћа у акцију. Одлучан да тражи правду за своју комшиницу, Kлеј открива мрежу превара које је организовала моћна организација која циља најугроженије у друштву. Док се бори са агентима ФБИ-ја, лоповима из 21. века, па чак и са сопственом заменом у Пчеларима, Kлејева мисија еволуира у нешто веће: разоткривање свеприсутног система корупције који прети друштву у целини.

Нема коментара:

Постави коментар