четвртак, 13. мај 2021.

Филмови: ТОМ И ЏЕРИ и МОРТАЛ КОМБАТ

13 - 19. мај 2021.
18.00 ТОМ И ЏЕР 2Д ( СИНХРОНИЗОВАНО )
20.00 МОРТАЛ КОМБАТ 2Д
Цена улазнице је 250 динара
Мала дворана
НОВИ 2Д И 3Д БИОСКОП КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА

18.00
ТОМ И ЏЕРИ, 2Д СИНХРОНИЗОВАНО

Дужина трајања филма: 101 минут

Најпознатији анимирани миш и мачак коначно и на биоскопском платну.
Нова година означава и нови почетак за било који сегмент нашег живљења. Поготово културног битисања. Нову годину смо, између осталог, ишчекивали и због најављеног уметничког садржаја и генерално велике тежње да коначно уживамо у ономе што нас опушта. Седма уметност је на кратко била паузирана, али се полако враћа у регуларне токове. Сложићемо се да не постоји бољи осећај када ушушкани дочекамо нове филмове којима вреди посветити слободно време. Остварење које је на велика врата најављено јесте нама омиљени анимирани класик – Том и Џери.
Читав живот су провели као најпознатији непријатељи на свету. И чини се да ће то заувек остати. Све док не одлуче да закопају секире и почну поново. На новој локацији и у новим авантурама. Почевши од ”Велике јабуке”. У овој метрополи крију се разни грабљивци, поготово у људском облику. На једном мишу и једном мачку је постављен велики изазов, а колико ће им бити забавна та пустоловина, то зависи само од њих.
Ова два анимирана архинепријатеља су први пут нацртани давне 1940. године, са великог платна су прешли на мале екране као серијал 1965. године, док се први дугометражни истоимени филм емитовао 1992. године. До тада, њихова популарност не јењава, штавише, све више се цене квалитет и постојаност оваквог једног класика. Једна од занимљивих чињеница је та да у цртаћу говоре многи споредни и гостујући ликови, али никад Том и Џери.
У српској синхронизацији гласове су позајмили Бојан Перић, Јелена Ракочевић, Борис Миливојевић, Марко Марковић и остали наши драмски уметници.

20.00

МОРТАЛ КОМБАТ, 2Д
Дужина трајања филма: 110 минута

Режија:  Simon McQuoid

Главни глумци: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim, Mehcad Brooks, Matilda Kimber, Laura Brent, Tadanobu Asano, Hiroyuki Sanada, Chin Han, Ludi Lin, Max Huang

У страху за сигурност своје породице, Kол креће у потрагу за Соњом Блејд, која има истог мистериозног змаја са којим је рођена. Убрзо се нађу у храму лорда Рејдена, старијег Бога и заштитника Земаљског царства, који пружа уточиште онима који носе знак. Тамо Kол тренира са искусним ратницима Лу Kангом, Kанг Лаом и плаћеником Kаном, док се припрема за борбу са највећим првацима. Но, хоће ли Kол бити снажан да откључа своју аркану - неизмерну снагу своје душе - на време да спасе не само своју породицу, већ да једном заувек заустави Аутворлд?

Нема коментара:

Постави коментар