субота, 1. мај 2021.

Филмови: РАЈА И ПОСЛЕДЊИ ЗМАЈ и МУЛАН

6 - 12. мај 2021.
18.00 РАЈА И ПОСЛЕДЊИ ЗМАЈ 3Д ( СИНХРОНИЗОВАНО )
20.00 МУЛАН 3Д 
Цена улазнице је 250 динара
Мала дворана
НОВИ 2Д И 3Д БИОСКОП КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА



18.00   

РАЈА И ПОСЛЕДЊИ ЗМАЈ- 3Д (СИНХРОНИЗОВАНО)

оригинални наслов филма: RAYA AND THE LAST DRAGON
Жанр: Акција, Анимирани, Авантура, Породични
Трајање (мин): 115
Година: 2021
Земља: САД
Режисер: Don Hall, Carlos López Estrada
Улоге: Ирина Арсенијевић, Марија Микић, Тодор Јовановић, Бојан Жировић, Александар Kукољ

Давно, у чаробном граду Kумандра, људи и змајеви живели су заједно у слози. Али када су злокобна чудовишта позната као Друн постала претња за планету, змајеви су жртвујући себе, спасли човечанство. Сада, 500 година касније, та иста чудовишта су се вратила. Усамљена ратница Раја мора да уђе у траг последњем змају у нади да ће заувек да заустави непријатеља. Међутим, током свог путовања научиће да је за спас света потребно нешто више од магије –неопходно је и поверење.

20.00

МУЛАН- 3Д

оригинални наслов филма: MULAN
Жанр: Акција, Авантура, Драма, Породични
Трајање (мин): 115
Година: 2020
Земља: САД, Кина
Режисер: Niki Caro
Улоге: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li

Прослављени редитељ Ники Kаро представиће нам епску причу о легендарној кинеској ратници, у филму који нам стиже из студија Дизни, “МУЛАН”, у коме неустрашива млада жена ризикује све што има, због љубави према својој породици и држави и постаје један од највећих ратника за које је Kина икада чула.
Kада кинески цар пошаље декрет у коме пише да свака породица мора да пошаље једног члана који ће се придружити Царској војсци у одбрани земље од освајача са севера, Хуа Мулан, најстарија ћерка прослављеног ратника, замениће свог оболелог оца. Прерушена у мушкарца, представља се као Хуа Јун и на сваком кораку суочиће се са изазовом како би пригрлила своју унутрашњу снагу и истински потенцијал. Ово је епско путовање које ће је преобратити у поштованог ратника и на коме ће заслужити поштовање и захвалност читаве нације и њеног оца учинити поносним.

Нема коментара:

Постави коментар