четвртак, 31. мај 2018.

Концерт СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ САРЕ НИКОЛИЋ

Четвртак, 31. мај у 20 часова
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКИ ХОЛ

улаз бесплатан


 


Нема коментара:

Постави коментар