четвртак, 8. март 2018.

ФИЛМОВИ У 2Д И 3Д ПРОЈЕКЦИЈАМА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКА ДВОРАНА
Улазница 250 динара

ПЕТАК И СУБОТА 9 и 10. МАРТ 2018.

Петак, 9. март

Пчелица Маја (2Д) у 16.00 часова
Пећинци (2Д) у 18.00 часова
Црни пантер (2Д) у 20.00 часова
Најмрачнији час (2Д) у 22.00 часа

Субота, 10. март

Пчелица Маја (2Д) у 16.00 часова
Пећинци (2Д) у 18.00 часова
Црни пантер (2Д) у 20.00 часова

50 Нијанси: Ослобођени (2Д) у 22.00 часа

ПЧЕЛИЦА МАЈА

Оригинални наслов: Maya the Bee: The Honey Games
Дужина трајања филма: 83 мин.
Држава/година: ДЕУ/2018.
Жанр: анимирани

Глумци: Мина Лазаревић, Стеван Пјале, Милан Тубић, Јелена Јовичић, Јована Стипић, Александра Ширкић, Пеђа Дамјановић, Никола Вујовић, Милена Предић, Марко Марковић, Владислава Ваца Ђорђевић, Јелисавета Караџић, Томаш Сарић, Димитрије Стојановић.
Режисер: Noel Cleary, Alexs Stadermann

САДРЖАЈ

Пчелица Маја се појавила пре више од стотину година и убрзо постала једна од најчитанијих књига тог времена, омиљена и код одраслих и код деце. Након првог филма који је одушевио публику свих генерација, стиже нам наставак медене приче. Мајина је кошница и овог пута препуна узбуђења. Лето се завршило и стигао је представник из БУЗТРОПОЛИСА с важном поруком за краљицу. Хоће ли њену кошницу коначно позвати на Медене игре?


ПЕЋИНЦИ  

Оригинални наслов: Early Man
Дужина трајања филма: 89 мин.
Држава/година: ГБР/2017.
Жанр: анимирани, породични, комедија

Глумци: Владислава Ђорђевић, Јована Стипић, Томаш Сарић, Пеђа Дамјановић, Јелена Јовичић, Стеван Пјале, Марко Гверо, Марко Марковић, Јелисавета Караџић и Урош Јовчић
Режисер: Nick Park

САДРЖАЈ

Урнебесна праисторијска авантура направљена у познатом Ардмановом анимацијском стилу. Смештена у доба праисторије, када су опасне звери и длакави мамути господарили земљом, причом прати пећинског човека који заједно са својим најбољим пријатељем, дивљом свињом Хогнобом, покушава да уједини њихово племе у борби против моћних непријатеља који им прете.


ЦРНИ ПАНТЕР 

Оригинални наслов: Black Panther
Дужина трајања филма: 134 мин.
Држава/година: УСА/2017.
Жанр: акција, авантура
Глумци: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira
Режисер: Ryan Coogler

 

САДРЖАЈ 

После смрти свога оца, краља Ваканде, Т'Чала се враћа кући, у изоловану и технички напредну афричку државу, како би наследио трон и повратио своје наследно право да буде краљ. Али када се стари и моћни непријатељ поново појави, Т’Чала ће бити стављен на тест и увучен у сукоб који прети да уништи не само Ваканду већ читав свет. Суочен са издајом и опасношћу, млади краљ ће морати да окупи своје савезнике и ослободи сву снагу Црног пантера, како би одбранио своје људе и сачувао њихов начин живота. 


НАЈМРАЧНИЈИ ЧАС

Оригинални наслов: Darkest Hour
Дужина трајања филма: 125 мин.
Држава/година: ГБР/2017.
Жанр: драма
Глумци: Gary Oldman, Stephen Dillane, Lily James, Ben Mendelsohn
Режисер: Joe Wright 



САДРЖАЈ  

Најмрачнији час је узбудљива и инспиративна истинита прича која почиње уочи Другог светског рата, када Винстон Черчил (Гери Олдман, номинован за Оскара) само неколико дана након што је именован за премијера Уједињеног Краљевства, мора да се суочи са једном од својих најтурбулентнијих и најважнијих одлука: да истражи погодности мировног споразума са нацистичком Немачком или да буде одлучан у борби за идеале и слободу свог народа. Док незаустављиве Немачке трупе пролазе Западном Европом и претња од инвазије је неизбежна, јавност је неспремна, краљ је скептичан, а из његове странке се организују завере и сплетке, Черчил мора издржати свој најмрачнији час, окупити нацију и покушати да промени ток светске историје. 



50 НИЈАНСИ: ОСЛОБОЂЕНИ

Оригинални наслов: Fifty Shades Freed
Дужина трајања филма: 105 мин.
Држава/година: УСА/2018.
Жанр: еротски, драма
Глумци: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Brant Daugherty, Bella Heathcote, Eric Johnson
Режисер: James Foley 



САДРЖАЈ
 

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у „Педесет нијанси – Ослобођени“, трећем наставку светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“. После огромног успеха филмова из 2015. и 2017. године, који су зарадили преко 950 милиона долара широм света, нови наставак стиже пред Дан заљубљених 2018. године! “Педесет нијанси – Ослобођени” режира Џејмс Фоли, редитељ другог наставка. Сценарио и овога пута поново потписује Наил Леонард. Ана Стил и Кристијан Греј ни у трећем филму „Педесет нијанси - Ослобођени" нису смирили страсти, али дефинитивно јесу стали на луди камен. Поштоваоци трилогије у последњем делу уживаће у сценама са луксузног меденог месеца омиљеног пара, који је сниман у Француској. Међутим, није све тако савршено јер је Анастасија на мети киднапера. 


Нема коментара:

Постави коментар