четвртак, 11. јул 2024.

Филмови ЈАКАРИ И ВЕЛИЧАНСТВЕНО ПЕРО (СИНХРОНИЗОВАНО) и ГРОФ МОНТЕ КРИСТО

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
11-17. јул 2024.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ЈАКАРИ И ВЕЛИЧАНСТВЕНО ПЕРО
(СИНХРОНИЗОВАНО)

Синхронизована узбудљива анимација "Јакари и величанствено перо" о невероватном дечаку који спознаје говор животиња и чини их својим пријатељима!
Јакари, најмлађи припадник Сијукси индијанског народа сам креће у потрагу за Малим Громом, понијем за кога кажу да је неукротив. На том путовању, на ком се по први пут у животу налази потпуно сам, посећује га Велики орао, тотемска животиња која му дарује величанствено перо, као и невероватну вештину – да разговара са животињама. Путујући далеко од куће и задирући дубоко на територију страшних ловаца, Јакари и Мали Гром започињу велику авантуру. Ово путовање кроз задивљујуће пејзаже, створиће нераскидиво пријатељство између Сијуки дечака и понија који трчи попут ветра.

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
11-17. јул 2024.
Мала дворана  21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ГРОФ МОНТЕ КРИСТО

Глумци: Пјер Нине, Бастијен Бујон, Анаис Демустје, Анамарија Вартоломеи...
Режија: Матје Делапорт и Александар де ла Пателијер

Спектакуларна високобуџетна авантура „Гроф Монте Кристо“ снимљена по роману Александра Диме. Ова прича је, очигледно, филмској индустрији један од најомиљенијих класика.
Мета мрачног плана, млади Едмонд Дантес ухапшен је на дан свог венчања због злочина који није починио. Након четрнаест година у острвском затвору Шато д`Иф, успева да изведе смели бег.
Сада богат изнад својих снова, преузима идентитет грофа Монте Криста и свети се тројици мушкараца који су га издали.

Нема коментара:

Постави коментар