четвртак, 15. јун 2023.

Филмови ЕЛЕМЕНТАЛ и ФЛЕШ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
15- 21.јун 2023.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 350 динара

ЕЛЕМEНТАЛ / 3Д /
(СИНХРОНИЗОВАНО)


Оригинални наслов:Elemental
Дужина трајања филма: 110 мин
Држава/Година:САД/2023
Жанр: анимирани, комедија, авантура
Глумци: Вукашин Јовановић, Драган Вујић Вујке, Анђела Алавиревић, Слобода Мићаловић, Жељко Васић
Режисер: Peter Sohn

Дизнијев и Пиксаров „Елементал” је потпуно нови, оригинални играни филм смештен у Елемент Ситију, где становници у облику ватре, воде, земље и ваздуха живе заједно. Прича прати Жишку, жилавог, оштроумног и ватреног женског лика, чије пријатељство са забавним, али опуштеним попут воде типом, који се зове Извор, доводи у питање њена уверења о свету у коме живе.

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
15- 21.јун 2023.
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ФЛЕШ

Оригинални наслов: The Flash
Дужина трајања филма:144 мин
Држава/Година: САД/2022
Жанр: акција, авантура, фантазија
Глумци: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingstone
Режисер: Andy Muschietti

Светови се сударају док Бари Ален користи своје супермоћи за путовање кроз време како би променио догађаје из своје прошлости. Међутим, покушај да спаси своју породицу ненамерно га окреће у будућност, остављајући Барија заробљеног у окрутној садашњости у коју се генерал Зод вратио под претњом уништења, а Бари нема других суперхероја који би му прискочили у помоћ. Осим ако не успе да измами сасвим другачијег Бетмена из пензије и спаси заробљеног Kриптонца из заточеништва, иако не оног којег тражи. На крају, Баријева једина нада да спаси свет у којем се нашао и врати у будућност коју познаје јесте трка с властитим животом. Али хоће ли коначна жртва бити довољна да се успостави ред у свемиру?
Да нас очекује права летња акцијска посластица, доказује и чињеница да ће у новом филму велику улогу имати и по многима најбољи Бетман свих времена - Мајкл Kитон.

Нема коментара:

Постави коментар