четвртак, 16. фебруар 2023.

Филмови МОЈА ВИЛА ШЕПРТЉА и АНТМЕН И ОСА: КВАНТУМАНИЈА (3Д)

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
16-22.02. 2023
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара


МОЈА ВИЛА ШЕПРТЉА(СИНХРОНИЗОВАНО)

Оригинални наслов: My Fairy Troublemaker
Дужина трајања филма: 85 мин.
Држава/Година: Луксембург, Немачка/2022
Жанр: анимирани, породични, фантазија
Улоге: Бојан Хлишћ, Бранислав Платиша, Дарија Врачевић, Душица Новаковић, Ђурђина Радић, Марко Марковић, Матеја Вукашиновић, Милан Тубић, Немања Живковић, Огњен Дрењанин, Татјана Димитријевић, Виктор Мајер...
Режија: Caroline Origer

Виолета, радознала и луцкаста вила се изгубила у људском свету. Да би се вратила у свој вилински свет, она се удружује са дванаестогодишњом девојчицом Макси и открива своју праву судбину.
Виолета је на обуци да постане зубић вила, али уместо да ствара забавне играчке као права зубић вила, све што она успева да направи су... љубичице. Сада јој предстоји годишњи испит: Само виле које га положе добијају драгуљ уз помоћ којег могу да пређу из људског у вилински свет, како би сакупиле млечне зубе и створиле играчку. Наравно, Виолета славно пада на овом испиту. Али она не би била Виолета ако би је то спречило у било чему. Не часећи часа, она краде мисију и драгуљ од најбоље ученице Јоланде и тако се ушуња у људски свет. Тада она завршава у Максиној новој соби, и њих две полазе у незаборавну авантуру.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
16-22.02. 2023
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 350 динара

АНТМЕН И ОСА: КВАНТУМАНИЈА (3Д)

Оригинални наслов: Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Дужина трајања филма: 125 мин.
Држава/Година: САД/2023
Жанр: акциоа, авантура, фантазија
Улоге: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, Jonathan Majors...
Режија: Peyton Reed

Године 2015. суперхерој Марвеловог стрипа Антмен добио је свој први филм, а Пејтон Рид поново преузима редитељску палицу и у најновијим наставку о суперхероју Антмену бележи почетак 5. ФАЗЕ обједињеног Марвеловог универзума. Суперхеројски тандем Скот Ланг и Хоуп враћају се како би наставили своје авантуре као Антмен и Оса. Заједно са својим породицама изненада се налазе у ситуацији истраживања Kвантне области када се, у интеракцији са новим чудним створењима, упуштају у авантуру која ће их гурнути изван граница онога што су замишљали као могуће. Глумац Пол Рад у улози главног лика Скота Ланга, као и Еванђелин Лили, Мајкл Даглас и Мишел Фајфер понављају своје улоге из предходна два дела, док су потпуно нова лица филма глумци Kетрин Њутон, Џонатан Мејџорс у улози Kанга Освајача, као и чувени холивудски глумац Бил Мареј.

Нема коментара:

Постави коментар