среда, 14. децембар 2022.

Годишњи концерт АНИП „Бранко Радичевић“: АЛА ЋУ СЕ НАИГРАТИ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Велика дворана, 20 часова
недеља18. децембар 2022

Годишњи концерт АНИП „Бранко Радичевић“

АЛА ЋУ СЕ НАИГРАТИ

Извођачки састав румског Ансамбла народних игара и песама „Бранко Радичевић“ одржаће свој годишњи концерт у Великој сали Културног центра „Брана Црнчевић“ у недељу 18. децембра у 20 часова.
Након свих наступа, фестивала, путовања, дружења, овакав концерт је сваке године прилика да се саберу утисци и домаћој публици прикаже све оно на чему је Ансамбл радио у протеклој сезони. Програм концерта чиниће како старе, тако и нове кореографије, те ће Извођачки састав, уз помоћ Народног оркестра, те вечери представити српску народну ношњу, игру, песму и музику.
Гости концерта биће чланови фолклорног ансамбла ОКУД „Свети Сава“ Нова Пазова. Ово гостовање означиће круну дугогодишњег пријатељства два ансамбла, као и заједнички задатак да на сцени прикажу традиционалну народну игру усклађену са савременим захтевима сценске уметности.
Поред њих, публици ће се представити и Припремни састав „Радичевића“. Показаће како су се они упознали са културно-историјским наслеђем, пришли уметности, радили и стекли пријатеље.
Улазнице за овај догађај наћи ће се на билетарници Културног центра „Брана Црнчевић“ од среде 14. децембра у поподневним часовима.

Нема коментара:

Постави коментар