среда, 25. мај 2022.

Филмови ПОТПАЉИВАЧИЦА и ТОП ГАН: МАВЕРИК

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
26. 5 - 1. 6. 2022
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 250 динара

ПОТПАЉИВАЧИЦА

Оригинални наслов: Firestarter
Дужина трајања филма: 94 мин
Држава/Година: САД/2022
Жанр: хорор
Глумци: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley
Режисер: Keith Thomas

У новој адаптацији класика трилера Стивена Кинга, девојчица са изузетним пирокинетичким моћима бори се да заштити своју породицу и себе од злокобних сила које желе да је ухвате и контролишу.
Више од десет година, родитељи Енди и Вики, су у бекству, очајнички желећи да сакрију своју ћерку Чарли из сумњиве савезне агенције која жели да искористи њен невероватни дар да створи ватру, како би направили оружје за масовно уништење. Енди је научио Чарли како да ублажи своју моћ, коју покреће бес или бол. Али пошто Чарли пуни 11 година, ватру постаје све теже контролисати. Након што један инцидент открије локацију породице, мистериозни оперативац је распоређен да зароби породицу и ухвати Чарли једном заувек. Чарли има другачије планове.

 
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
26. 5 - 1. 6. 2022
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 250 динара  

ТОП ГАН : МАВЕРИК

Оригинални наслов: Top Gun Maverick
Држава/Година: САД/2020
Жанр: акција, драма
Глумци: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm
Режисер: Joseph Kosinski

Једна од филмских прича која је обележила животе многих од нас и значајно утицала на веома успешну каријеру једне од највећих холивудских звезда, Тома Круза, добила је свој наставак!
Неухватљиви капетан Маверик нас поново води у висине, у вожњи која ће нас оставити без даха и појачати адреналин!

У једном од најочекиванијих наставака икада, Тому Крузу придружују се Вал Килмер и Ед Харис, који репризирају улоге из првог дела, а сада су уз њих и Џенифер Конели, Џон Хам и многи други.

Ово је наставак култног филма из 1986. године, који доноси спектакуларне сцене, носталгију, одличну музику, већ проверене филмске звезде али и нова, млада лица. После више од 30 година служења у морнарици, као један од најбољих пилота, Пит Маверик Мичел је тамо где и треба да буде. Не преза да пробије баријере као храбар тест пилот и избегава да прихвати унапређење које би га заувек спустило на земљу. Када је почео да подучава вод младих пилота који су на обуци за специјалне мисије, какве ниједан живи пилот никада још није видео, Маверик среће поручника Бредлија Бредшоа чији је надимак Рустер, сина Мавериковог покојног пријатеља и официра за пресретање радара поручника Ника Бредшоа, званог Гус.

Нема коментара:

Постави коментар