четвртак, 12. мај 2022.

Филмови ЛЕТО КАДА САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ и НЕ ИГРАЈ НА ЕНГЛЕЗЕ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
12-18.05.2022
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара


ЛЕТО КАДА САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ 

Дужина трајања филма: 87 мин
Држава/Година: СРБ/2022
Жанр: породични
Улоге: Клара Хрвановић, Олга Одановић, Сњежана Синовчић, Жарко Лаушевић...
Режија: Радивоје Андрић

Дванаестогодишња Софија (Kлара Хрвановић) машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом (Олга Одановић) и луцкастом баба-тетком Луце (Сњежана Синовчић).
Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је ‘’па ка о’’, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне.
Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
12-18.05.2022
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 300 динараНЕ ИГРАЈ НА ЕНГЛЕЗЕ

Трајање: 96 мин
Држава/Година: СРБ/2021
Жанр: Kомедија
Улоге: Марко Живић, Даниел Сич, Иван Томић
Режисер: Слободан Д. Пешић

Буле, Пикси и Паун су дугогодишњи пријатељи који живе у Београду. Иако веома различитих карактера, имају заједничку страст – клађење на резултате утакмица енглеске фудбалске лиге. Овог пута, за њих је клађење више од игре јер је сваком од њих очајнички потребан новац. Током једне утакмице, прелазећи из комедије у драму и назад, неизвесност резултата ће избацити ненадано на површину сав „прљав веш“ њиховог односа. Само један резултат ће заувек променити њихове животе и ставити на „коцку“ њихово тридесетогодишње пријатељство.

Нема коментара:

Постави коментар