четвртак, 10. фебруар 2022.

Филмови МОЈЕ СЛАТКО ЧУДОВИШТЕ и СМРТ НА НИЛУ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
10 - 16. 2. 2022
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 250 динара


МОЈЕ СЛАТКО ЧУДОВИШТЕ (СИНХРОНИЗОВАНО)

Оригинални наслов: My Sweet Monster
Дужина трајања филма: 90 мин
Држава/Година: РУС/2021
Жанр: анимирани
Глумци: Бојана Радовановић, Марко Kон, Немања Михајловић, Вукан Вујовић, Александар Стојановић, Марта Мијатовић, Дејана Радаковић, Јована Пантић, Стеван Матић, Немања Симић
Режисер: Виктор Глукхусхин, Максим Волков

Kраљ не може да поверује у чињеницу да је његова вољена ћерка, принцеза Барбара, већ одрасла. Док су сви ометени припремом њене рођенданске забаве, престо преузима подмукли службеник Ласица. Међутим, незадовољан што је једини владар Kраљевства, планира и да се ожени Барбаром. Принцеза Барбара бежи из палате дубоко у шуму. Ту проналази Бугија одметника и његовог пријатеља Злог зеца. Барбарино присуство ремети обичан момачки живот двојице пријатеља. Барбара се меша у све, намеће сопствена правила и иде им на живце својим маштањима о принцу Едварду. Замишља како принц Едвард побеђује варалицу, враћа краља и проси Барбару. Да би се ослободио Барбаре, Буги одлучује отићи толико далеко да тражи принца Едварда, заустави Ласицу и успостави ред у краљевству.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
10 - 16. 2. 2022
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 250 динара

СМРТ НА НИЛУ

Оригинални наслов: Death on the Nile
Дужина трајања филма: 127 мин
Држава/Година: САД/2020
Жанр: крими, драма, мистерија
Глумци: Gal Gadot, Annette Bening, Armie Hammer, Kenneth Branagh, Rose Leslie
Режисер: Kenneth Branagh

Путовање по Египту на гламурозном пароброду за белгијског детектива Херкула Поароа претвара се у застрашујућу потрагу за убицом, у тренуцима када се идилични медени месец савршеног пара трагично завршава. Насупрот пејзажима пустиње и величанствених пирамида у Гизи, ова прича о необузданој страсти и љубомори приказује беспрекорно одевене путнике, али и немилосрдне заплете који ће публику до краја оставити у нагађањима, до шокантног расплета.

Нема коментара:

Постави коментар