петак, 3. новембар 2017.

Филм ПРОЈЕКЦИЈЕ У 2Д И 3Д ФОРМАТУ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКА ДВОРАНА
Улазница 250 динара


Понедељак 6. новембар
ЧУДОВИШТА ИЗ МОЈЕ ПОРОДИЦЕ, 3Д у 16.00 часова
ТОР – РАГНАРОК, 3Д у 18.00 и 20.30 часова

Уторак, 7. новембар
ЧУДОВИШТА ИЗ МОЈЕ ПОРОДИЦЕ, 3Д у 16.00 часова
СРЕЋАН ДАН СМРТИ, 2Д у 18.00 часова
ТОР – РАГНАРОК, 3Д у 20.30 часова
 

ЧУДОВИШТА ИЗ МОЈЕ ПОРОДИЦЕ
„Чудовишта из моје породице" је адаптација истоименог бестселера Емијем овенчаног аутора Давида Сафиера ("Берлин, Берлин"), који је преведен на 18 језика и објављен у преко 40 земаљa.

Оригинални наслов: Happy Family
Дужина трајања филма: 95 мин.
Држава/година: DEU/2017
Жанр: анимирани, авантура
Глумци: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost
Режисер: Holger Tappe

Породица Вишбоун далеко је од срећне породице. Мама Ема власница је књижаре која је у великим дуговима. Тата Фрeнк озбиљно је преоптерећен послом и трпи свакодневну тортуру свог шефа, кћер Феј је самосвесна тинејџерка заокупљена првом средњошколском симпатијом, а генијалца Макса малтретирају вршњаци у школи. И ту није крај. На маскенбалу зла вештица Баба Јага претвара их све у чудовишта! Ова чудовишна породица мора да јури вештицу по целом свету како би скинула проклетство. Током ове авантуре породица Вишбоун упада у невоље с правим чудовиштима као и самим грофом Дракулом који исказује Еми своју бесмртну љубав. У овом случају, авантура живота и пут до породичне среће отежан је замкама и оштрим завојима, односно оштрим зубима.



ТОР - РАГНАРОК 3Д
Тор - Рагнарок је амерички научнофантастични суперхеројски филм из 2017. године у режији Таике Ваититија. Филм је заснован на Марвеловом стрипу о суперхероју Тору и наставак је филма „Тор: Мрачни свет“ из 2013. године.

Оригинални наслов: Thor: Ragnarok
Дужина трајања филма: 130 мин.
Држава/година: УСА/2017
Жанр: научнофантастични, суперхеројски
Глумци: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett
Режисер: Taika Waititi

У Марвеловом филму Тор: Рагнарок, Тор (Крис Хемсворт) је заробљен с друге стране свемира без свог моћног маља и налази се у трци с временом да се врати у Асгард и заустави Рагнарок — уништење његове домовине и крај асгардијанске цивилизације од стране свемоћне нове претње, немилосрдне Хеле (Кејт Бланчет). Али прво мора да преживи гладијаторско такмичење које ће га суочити с бившим саветником и колегом Осветника — невероватним Халком (Марк Рафало).



СРЕЋАН ДАН СМРТИ 2Д
Студенткиња (Џесика Рот, „Ла Ла Ленд“) изнова проживљава дан своје смрти са свим неочекиваним детаљима и ужасавајућим крајем, све док не открије идентитет свог убице.

Оригинални наслов: Happy Death Day
Дужина трајања филма: 96 мин.
Држава/година: УСА/2017
Жанр: хорор, трилер
Глумци: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Режисер: Christopher Landon

Баш када се Три, главна јунакиња овог напетог и драматичног трилера, спрема да каже лаку ноћ дану у коме прославља свој бизарни рођендан, брутално је убија маскирани странац. Оно шта се дешава после тога, још је чудније и бруталније, она се поново буди, у истом дану у коме је и убијена, у соби једине особе која јој верује да проживљава нешто што је тешко и замислити. Тако се Три изнова и изнова буди у истом дану и проживљава исте догађаје, али и сваким новим-старим даном она је на корак ближе свом убици и корак ближе ономе што је сигурно највећи страх сваког човека. Ако успе да скине маску са свог убице и заустави то лудило, то ће бити крај њеног личног пакла у коме се налази. А ако не успе, заувек ће остати заробљена у суманутом вртлогу последњег дана свог живота.

Нема коментара:

Постави коментар