субота, 29. јул 2017.

FILMOVI U 2D I 3D PROJEKCIJAMA- NEDELJA

KULTURNI CENTAR RUMA
VELIKA DVORANA
Nedelja , 30. jul
Grozni ja III, 17.00 časova
Valerijan, 19.00 časova
Planeta majmuna, 21.00 časova
Cena ulaznice 250 dinara

GROZAN JA, 3
17.00 časova

ORIGINALNI NASLOV: DESPICABLE ME 3
DUŽINA TRAJANJA FILMA: 96 min.
DRŽAVA/GODINA: USA/2017
ŽANR: Animirani, komedija
GLUMCI: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove
REŽISER: Pierre Coffin & Kyle Balda

SADRŽAJ

Od tima koji vam je doneo film „grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015. Godine, „Grozan ja 2“ i „Malci“, stiže nastavak avantura grua, lusi, njihovih predivnih ćerki – margo, edit i agnes – kao i malaca. Stivu karelu i kristin vig se pridružuje trej parker, dobitnik nagrada emi, toni i gremi, ko-autor globalnog fenomena „south park“ i brodvejskog hita „knjiga mormona“. Parker pozajmljuje glas zlikovcu baltazaru bratu, nekadašnjoj dečijoj tv zvezdi koji je odrastao, ali je i dalje opsednut likom kog je igrao 80-ih. Baltazar će dokazati da je najjači gruov protivnik do sad.

VALERIJAN I CARSTVO HILJADU PLANETA
19.00 časova

IZVORNO IME: Valerian and the City of a Thousand Planets
REDITELJ: Luc Besson
ŽANR: akcioni, avantura, SF
ULOGE: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen,Ethan Hawke, Rihanna
TRAJANJE FILMA: 137 minuta
GODINA: 2016
DRŽAVA: Francuska, SAD

SADRŽAJ FILMA:

Od vizionarskog reditelja filmova Peti element i Lucy, Luka Besona, dolazi novi blockbuster Valerijan i carstvo hiljadu planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna.
Valerijan (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslati na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alpha ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.
Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

PLANETA MAJMUNA: RAT
21.00 časova

IZVORNO IME: War for the Planet of the Apes
REDITELJ: Matt Reeves
ŽANR: akciona avantura
ULOGE: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer
TRAJANJE FILMA: 140 minuta
GODINA: 2017.
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog - rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

Нема коментара:

Постави коментар