четвртак, 11. април 2024.

Филмови: ТОНИ, ШЕЛИ И МАГИЧНО СВЕТЛО и ГОДЗИЛА X КОНГ: НОВО КРАЉЕВСТВО /3Д/

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
11-17. април 2024.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ТОНИ, ШЕЛИ И МАГИЧНО СВЕТЛО

(СИНХРОНИЗОВАНО)

Тони је сјајно дете – у сваком смислу те речи. Због тога су његови родитељи сувише контролишући настројени и држе га у својеврсној изолацији не дозвољавајући му да скине кацигу са главице која светли, нити да се удаљава од куће. Другим људима је чудно светло које поседује, неки од њих желе да му науде. У ствари су само љубоморни јер након година таме у којој живе у старој кући, уз бесног кућепазитеља, они његово светло не разумеју. Све док једног дана у Тонијев комшилук не дође Шели, ћерка некадашње познате балерине која у својим мислима још није успела да сиђе са позорнице. Тони и Шели, како то само деца умеју, заједно устају против паралишућих правила средине у којој живе и просипају светлост по старом здању. А можда тај кућепазитељ и није тако зао, него се само претвара чувајући једну тајну?


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
11-17. април 2024.
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 350 динара


ГОДЗИЛА X КОНГ: НОВО КРАЉЕВСТВО
/ 3Д /

Сукоб највећих филмских чудовишта, незаустављиве Годзиле и гигантског Кинг Конга, чека се још од 1962. кад су се први пут срели на филмском платну.
Епохални нови филм продубиће историју титана, њихово порекло и тајне Отока лобања!
Епска битка се наставља! Експлозивни окршај између Годзиле и Конга у потпуно новој авантури која ставља моћног Конга и страшног Годзилу у борбу против колосалне претње скривене унутар нашег света, изазивајући њихово властито постојање - и наше. Свет је спреман за још једну борбу гиганта. Краљ чудовишта и краљ Острва лобања крећу један на другог у борби за надмоћну монструозну супериорност. Две најмоћније силе природе на планети сукобљавају се у најспектакуларнијој бици свих времена.

Нема коментара:

Постави коментар