недеља, 10. децембар 2023.

Годишњи КОНЦЕРТ Извођачког састава АНИП "Бранко Радичевић",Рума

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Велика дворана
Недеља 15. децембар 2023. у 19.00 часова
Улаз: 400 динара

Годишњи КОНЦЕРТ 
Извођачког састава 
АНИП "Бранко Радичевић",Рума

Извођачки састав румског Ансамбла народних игара и песама (АНИП) „Бранко Радичевић“ одржаће свој годишњи концерт у Великој сали Kултурног центра „Брана Црнчевић“ у петак 15. децембра у 19 часова. 
Након свих наступа, Фестивала, путовања, дружења, овакав концерт је сваке године прилика да се саберу утисци и домаћој публици прикаже све оно на чему је Ансамбл радио у протеклој сезони. Програм концерта чиниће како старе, тако и нове кореографије, те ће Извођачки састав, уз помоћ Народног оркестра, те вечери представити српску народну ношњу, игру, песму и музику. 
Гости концерта биће чланови фолклорног ансамбла ДОНKТ „ПРЕЛО“ из Чуруга. Ово гостовање означиће круну дугогодишњег пријатељства два ансамбла, као и заједнички задатак да на сцени прикажу традиционалну народну игру усклађену са савременим захтевима сценске уметности. Поред њих, публици ће се представити и Припремни састав „Радичевића“. Показаће како су се они то упознали са културно-историјским наслеђем.

Улазнице за овај догађај наћи ће се на билетарници Kултурног центра „Брана Црнчевић“ од  среде 13. децембра у поподневним часовима.

Нема коментара:

Постави коментар