четвртак, 30. новембар 2023.

Филмови ТИТИНА и ПОКИДАН

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
30. новембар до 06. децембар 2023.
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ТИТИНА
 
(синхронизовано)

Оригинални наслов: Titina
Дужина трајања филма: 91 мин
Држава/Година: НОР/2022
Жанр: анимирани, авантура, породични
Режисер: Kajsa Næss

Италијански ваздухопловни инжењер Умберто Нобиле ужива у друштву свог вољеног пса Титине коју је спасао на улицама Рима.
Једног дана славни норвешки истраживач Роалд Амундсен контактирао га је у намери да ваздушним бродом освоје Северни пол. Нобиле тежи да ухвати прилику и уђе у историју. Одводи Титину са собом где невероватни трио креће у потрагу за последњим неоткривеним местом на Земљи. Њихова потрага је успешна, али након тога двојица мушкараца почињу да се свађају око славе. Очима четвороножне Титине открива се истинита прича о тријумфу и поразу.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
30. новембар до 06. децембар 2023.
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 300 динара

ПОКИДАН

Дужина трајања филма: 135 мин
Држава/Година: СРБ/2023
Жанр: драма
Сценарио: Вања Булић, Никола Здравковић, Марко Бацковић
Сузана Пурковић, Саша Мирковић
Глумци: Младен Совиљ, Иван Ђорђевић, Радоје Чупић, Весна Станојевић, Марија Пикић, Јово Максић, Андрија Kузмановић, Мирсад Тука, Милутин Мима Kараџић, Милош Петровић, Стефан Бундало, Филип Хајдуковић, Милош Пејовић, Мина Николић, Јана Милосављевић
Режисер: Сузана Пурковић

Филм „Покидан“ настао је по мотивима живота Александра Вуксановића – Аце Лукаса.
Предраг Драгомировић је тридесетогодишњак, познат по свом таленту свирања клавијатуре, тренутно живи код родитеља, свира у групи „Шкорпиони“ са својим друговима и у срећној је вези са Надом. Без јасне представе о даљем току свог живота запада за око познатој рок звезди Ана Марији која је у потрази за клавијатуристом. У тренутку када мисли да му је живот отворио једна врата суочава се са низом проблема који га одводе у дугове. Живот му се још једном осмехнуо када га у локалном подруму примећује естрадни менаџер Вања и тада се Пеђин живот мења из корена.

Нема коментара:

Постави коментар