петак, 29. април 2022.

Представa за децу НЕ РУГАЈ СЕ НИКОМ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
Субота, 30. април 2022.
Мала дворана 11.00 часова
Цена улазнице: 100 динара


НЕ РУГАЈ СЕ НИКОМ


Трајање представе: 45 минута
(ЗА УЗРАСТ ОД 3 ДО 11 ГОДИНА)

Нема коментара:

Постави коментар