четвртак, 9. септембар 2021.

Филмови ПАТРОЛНЕ ШАПЕ и АФТЕР 3, ПОСЛЕ ПАДА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
9-15. септембра 2021
Мала дворана 19.00 часова
Цена улазнице: 250 динара


ПАТРОЛНЕ ШАПЕ (синхронизован)

Оригинални наслов: Paw Patrol: The Movie
Дужина трајања филма: 88 мин
Држава/Година: КАН, САД/2021
Жанр: анимирани, авантура, породични
Глумци: Марија Стокић, Милена Живановић, Бојан Хлишћ, Драган Вујић, Ања Орељ, Јована Цавнић, Марко Марковић, Милан Антонић, Милена Моравчевић, Бранислава Јевтић, Милан Тубић, Ивана Тењовић, Матеја Вукашновић, Никола Тодоровић
Режисер: Cal Brunker

Kада њихов највећи ривал, Хамдингер, постане градоначелник оближњег Града пустоловина и почне да га пустоши, Рајдер и остале омиљене херојске куце крећу се највећом брзином како би се суочили са изазовом који је пред њима. Иако се једна од куца мора помирити са својом прошлошћу у Граду пустоловина, тим проналази помоћ новог савезника, паметне јазавичарке Либерти. Заједно, наоружани новим узбудљивим уређајима и опремом, ПАТРОЛНЕ ШАПЕ се боре да спасу становнике Града пустоловина!


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
9-15. септембра 2021
Мала дворана 21.00 часова
Цена улазнице: 250 динара


АФТЕР 3, ПОСЛЕ ПАДА

Оригинални наслов: After We Fell
Дужина трајања филма: 98 мин
Држава/Година: САД/2021
Жанр: драма, романтични/љубавни
Глумци: Mira Sorvino, Arielle Kebbel, Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Rob Estes
Режисер: Castille Landon


Тесина и Хардинова љубав досад је била компликована. Сад је запетљанија него икад. После пада... живот више никад неће бити као раније.
Баш кад Теса донесе најважнију одлуку у животу, све се нагло мења. Открића о њеној породици, па о Хардиновој, бацају сенку сумње на све што су њих двоје икада знали и додатно отежавају могућност њихове заједничке будућности.
Тесин живот се из основа мења. Сви су другачији него што их је она замишљала. И пријатељи, и породица. Хардин, једина особа на коју би морала бити кадра да се ослони, бесан је јер је открио озбиљну тајну коју је она крила. Уместо да је разуме, он одлучује да је саботира.
Теса зна да је Хардин воли и да ће учинити све како би је заштитио, али постоји разлика између љубави према некоме и жеље да тај неко буде део твог живота. Зачарани круг љубоморе, непредвидљивог беса и опраштања све је заморнији. Она никад ни према коме није гајила толико дубока осећања, никад није била толико занета ничијим пољупцима – али да ли је неугасиви жар између ње и Хардина вредан све остале драме? Љубав је некад била довољна да их задржи заједно. Ако Теса сад пође за својим срцем, да ли ће то бити... крај?

Нема коментара:

Постави коментар