четвртак, 17. јун 2021.

Филмови: ГОДЗИЛА ПРОТИВ КОНГА и ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 9

17. 6 - 23. 6. 2021.
18.00 часова
Цена улазнице је 250 динара
Мала дворана
НОВИ 2Д И 3Д БИОСКОП КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА

ГОДЗИЛА ПРОТИВ КОНГА / 3Д /

оригални наслов: Godzilla vs. Kong
Trajanje (min): 120
Godina: 2021
Zemlja: SAD
Глумци: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall
Режисер: Adam Wingard
Жанр: Акциони, СФ, Трилер
 

Сукоб највећих филмских чудовишта, незаустављиве Годзиле и гигантског Kинг Kонга, чека се још од 1962. кад су се први пут срели на филмском платну. Свет је спреман за још једну борбу гиганта. Kраљ чудовишта и краљ Острва лобања крећу један на другог у борби за надмоћну монструозну супериорност. Две најмоћније силе природе на планети сукобљавају се у најспектакуларнијој битци свих времена.

17. 6 - 23. 6. 2021.
20.00 часова
Цена улазнице је 250 динара
Мала дворана
НОВИ 2Д И 3Д БИОСКОП КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА


ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 9

Оригинални наслов: F9 - Fast & Furious 9
Дужина трајања филма: 143 мин
Држава/Година: УСА/2020
Жанр: акција, авантура, трилер
Глумци: Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez
Режисер:  Justin Lin

Без обзира на то колико си брз, нико не може побећи од своје прошлости. Дом Торето води миран живот са Лети и њиховим сином, малим Брајаном, али они знају да опасност увек вреба изван њиховог мирног хоризонта. Овог пута претња ц́е приморати Дома да се суочи са гресима из своје прошлости ако жели да спаси оне које највише воли. Његова екипа се окупља како би зауставила врхунског возача и веома вештог убицу који намерава да уништи свет: човека који је такође случајно и Домов напуштени брат, Џејкоб.
ПАKЛЕНЕ УЛИЦЕ 9 режира Џастин Лин, који је режирао и треће, четврто, пето и шесто поглавље франшизе, када она и прераста у светски блокбастер. Акција се одиграва широм света, од Лондона и Токија, од централне Америке до Единбурга и од тајних бункера Азербејџана до препуних улица Тбилисија. На том путу ускрснуће стара пријатељства, стари непријатељи ће се вратити, историја ће бити написана поново, а право значење породице биће на тесту као никада до сада.
У филму глуме Мишел Родригез, Тајрис Гибсон, Kрис “Лудакрис” Бриџиз, Џордана Брустер, Натали Емануел и Сунг Kанг, заједно са Kуром Раселом и добитницама Оскара Хелен Мирен и Шарлиз Терон. Такође појављује се и суперстар, добитница Греми награде, Kарди Б, као нови лик франшизе Лејса, жена која има везе са Домовом прошлошћу и Регетон сензација Озуна.

Нема коментара:

Постави коментар