петак, 19. октобар 2018.

ФИЛМОВИ У 2Д И 3Д ПРОЈЕКЦИЈАМА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКА ДВОРАНА
Улазница 250 динара

Субота, 20. октобар
СТОПАЛИЋИ у 16.00 часова
ТОМ И БОБ у 18.00 часова
ПАРК УЖАСА у 20.00 часова

Недеља, 21.октобар
СТОПАЛИЋИ у 16.00 часова
БРЗИ БРЗИЋ у 18.00 часова
ВЕНОМ У 20.00 часова



СТОПАЛИЋИ / ТИТЛОВАНО /
 
Оригиналан наслов: Smallfoot
Држава: САД / 2018
Трајање филма: 109 минута
Жанр: анимирани, комедија
Редитељи: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig 


Анимирана пустоловина за све узрасте. Оно што се до сада сматрало митом, постаје стварност када јети Миго доживи сусрет с човеком. Мигово откриће доноси му славу и девојку из снова, али баца његов свет у хаос. Вест о Стопалићима узнемирује ову једноставну заједницу јетија и тера их да се запитају шта још постоји у великом свету изван њиховог снежног села у новој причи о пријатељству, храбрости и радости откривања.

ТОМ И БОБ - МИСИЈА СПАСАВАЊА СВЕТА 
/ СИНХРОНИЗОВАНО /

Оригиналан наслов:Two Tails
Држава: РУС / 2018
Трајање филма: 75 минута
Жанр: анимирани, авантура, породични
Редитељ: Victor Azeev

Педантни дабар Боб води врло уредан живот. Вредан је, вежба свако јутро, ради у својој башти, меље жито у свом млину и спрема кошнице за господина Медведа. Његов живот се драматично мења кад му на врата покуца мачак Том и усели се код њега усред ноћи. Мачак је немирно створење које стално тражи нове пустоловине. Једног дана, док посматра небо, Том угледа ватрену лопту која јури небом и пада на земљу. Испоставља се да је то свемирски брод са малим ванземаљцима који се зову Зака, Зик и Зук. Они беже од Гребатора чији је задатак да лове нове форме живота и доведу их на своју планету. Том и Боб крећу у опасну авантуру да би спасили три ванземаљца, али и своје пријатеље из шуме господина Медведа, Жирафу, Пингвина и Слона од опасних Гребатора.
СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТ НА ПРОЈЕКЦИЈИ - МАЧАК ТОМ / Малишани ће имати прилику да начине фортографију са овим филмским јунаком /
  
БРЗИ БРЗИЋ 
/ СИНХРОНИЗОВАНО/

Оригиналан наслов: Whelly
Трајање филма: 90 минута
Држава: BRN, DJI, MYS, MDV / 2018
Жанр: анимирани, авантура, комедија
Редитељ: Yusry Abd Halim


Акциони, авантуристички анимирани филм за све генерације у којем превладава ХИП ХОП музика.У имагинарном свету у којем су грађани аутомобили, један такси ће постати краљ друма у свом родном граду. Убрзо открива да је већа предност остати веран себи него бити славан. Када му запрете велики камиони, хоће ли им се жути, локални таxи моћи супротставити и постати глобални херој?


ПАРК УЖАСА

Оригиналан наслов: Hell Fest
Држава: САД / 2018
Трајање филма: 99 минута
Жанр: хорор
Редитељ: Gregory Plotkin
Улоге: Bex Taylor-Klaus, Reign Edwards, Tony Todd

Извршни продуцент серије „Живи мртваци” и редитељ филма „Паранормално 5”, доносе напети хорор „Парк ужаса”. Маскирани серијски убица претвара хорортематски забавни парк у своје игралиште, тероришући групу пријатеља док остали посетиоци мисле да је то све део програма.Студенткиња Натали долази у посету својој најбољој пријатељици из детињства Брук и њеној цимерки Тејлор. Да је било које друго доба године, њих три и њихови момци би отишли на концерт или у бар, али Ноћ вештица је, што значи да ће као и сви други ићи у забавни парк HELL FEST. Тамо их чека прави хорор.
  
ВЕНОМ

Оригиналан наслов: Venom
Држава: САД / 2018
Трајање филма: 112 минута
Жанр: акција, авантура, хорор, научна фантастика
Редитељ: Ruben Fleischer
Улоге: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze 
Веном је ванземљски облик, којем је потребан човек како би преживео, а заузврат човек добија невероватне моћи. Када новинар Еди Брок у својем истраживању игром случаја постане домаћин ванземаљског створења, он постаје Веном. Ванземаљски облик га потпуно обузима и одузима му слободну вољу. Еди постаје свестан да правила сада неко други диктира и да је свако опирање узалудно. 



Нема коментара:

Постави коментар