четвртак, 16. новембар 2017.

ФИЛМОВИ У 2Д И 3Д ПРОЈЕКЦИЈАМА

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКА ДВОРАНА
Улазница 250 динара

Субота, 18. новембар
ДРУЖИНА ИЗ ЏУНГЛЕ, 3Д у 16.00 часова
СЛАГАЛИЦА СТРАВЕ, 2Д у 18.00 часова
ЛИГА ПРАВДЕ, 3Д у 20.00 часова
БЛАДЕ РУННЕР 2049, 2Д у 22.00 часова




ДРУЖИНА ИЗ ЏУНГЛЕ

Окупите целу породицу и придружите се екипи из џунгле! Весела анимација базирана је на познатој ТВ серији која је 2014. добила награду Еми и приказивана у преко 180 земаља.

Оригинални наслов: Jungle Bunch
Жанр: анимирани, породични, авантура
Дужина трајања филма: 97 минута 
Држава/година: ФРА/2017 
Улоге: Урош Јовичић, Боки Жировић 
Режисер: David Alaux

Морис можда изгледа као пингвин, али он је прави тигар изнутра! Одгојен од стране тигрова, он је најсмотанији Кунг фу мајстор икада. Заједно са својим пријатељима, намерава одржати ред и правду у џунгли, као што је његова мајка одржавала пре њега. Али, то ће бити тешко, јер зла коала жели да уништи џунглу једном заувек уз помоћ своје војске бабуна. 



СЛАГАЛИЦА СТРАВЕ

Једна од највећих хорор франшиза свих времена, Слагалица страве, се враћа по осми пут под називом „Jigsaw“.
Оригинални наслов: Jigsaw
Жанр: хорор, трилер
Дужина трајања филма: 91 мин
Држава/година: УСА/2017
Глумци: Tobin Bell, Laura Vandervoort, Hannah Anderson
Режисер: Michael Spierig, Peter Spierig

Осми филм у франшизи "Слагалица страве" под називом "Jigsaw" доноси познату причу и још познатијег убицу. Тела се почињу појављивати по граду, и свако од њих је суочено с јединствено ружном смрћу. Док се истрага одвија, докази упућују на једног човека: Џона Крамера. Како је то могуће? Човек познат као Џигсоу је мртав више од деценије.


ЛИГА ПРАВДЕ

Лига правде амерички је предстојећи научнофантастични суперхеројски филм из 2017. године редитеља Зака Снајдера, а по сценарију Криса Терија и Џоса Видона на основу стрипа Лига правде аутора Гарднера Фокса.

Оригинални наслов: Justice League 
Жанр: акциона авантура, СФ
Дужина трајања филма: 119 минута 
Држава/годна: УСА/2017 
Улоге: Gal Gadot, Amy Adams, Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher 
Режисер: Zack Snyder

Подстакнут обновљеном вером у човечанство и инспирисан Суперменовим несебичним чином, Брус Вејн тражи помоћ своје новооткривене савезнице, Дијане Принс, у суочавању с највећим непријатељем до сада. Заједно, Бетмен и Чудесна жена морају да пронађу тим суперљуди како би отклонили нову претњу. Упркос формацији коју чине хероји Бетмен (Бен Афлек), Чудесна жена (Гал Гадот), Аквамен (Џејсон Момоа), Киборг (Реј Фишер) и Флеш (Езра Милер), можда ће бити прекасно да се спаси планета од напада катастофалних размера.


БЛЕЈД РАНЕР 2049

Блејд ранер2049 jе амерички научнофантастични неоноар филм из 2017. редитеља Денија Вилнева, а по сценарију Хемптона Фенчера и Мајкла Грина на основу романа „Сањају ли андроиди електричне овце?“, аутора Филипа К. Дика и наставак филма Истребљивач из 1982.

Оригинални наслов: Blade Runner 2049
Жанр: научнофантастични, неоноар
Дужина трајања филма: 163 минута 
Држава/година: УСА/2017 
Улоге: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas 
Режисер: Denis Villeneuve

САДРЖАЈ ФИЛМА:
Тридесет година после догађаја из првог филма, нови истребљивач, лосанђелески полицајац Кеј (Рајан Гозлинг) проналази дуго скривену тајну која има потенцијала оно мало људског друштва што је преостало бацити у потпуни хаос. Његово откриће одвешће га у потрагу за Риком Декардом (Харисон Форд), бившим истребљивачем који је нестао пре тридесет година.


Нема коментара:

Постави коментар