понедељак, 13. новембар 2017.

ЧАЈ У 8 - ДА и РЕ, тело као инструмент

Среда 15. новембар 20.00 часова
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР "БРАНА ЦРНЧЕВИЋ" РУМА
ВЕЛИКИ ХОЛ
УЛАЗ БЕСПЛАТАН



Alice in WonderBand: "Да и Ре, тело као инструмент"

Alice in WonderBand је оркестар који плеше. Служи се гласом и техником body perccusion, у којој је тело ритмички инструмент. Изводи сопствене аранжмане домаћих и страних популарних, српских народних, као и ауторских, песама.
Представу је режирала Вишња Обрадовић, а извођачи су Ана Врбашки и Марко Дињашки. Alice in WonderBand је животни пројекат ово двоје уметника, својеврсна уметничка лабораторија која траје већ 20 година. Од 1998. године они живе на ободу Националног парка Фрушка гора и стварају уметност у складу са природом. У свом изразу комбинују позоришни језик са физичким театром, плесом, циркусом. Широј јавности су познати по учешћу у такмичењу "Ја имам таленат".
Представа "Да и Ре, тело као инструмент" је имала премијеру на "Фестивалу уличних свирача" у Новом Саду 2016. године, а играна је на "Београдском летњем фестивалу", "Фестивалу Дев9т", "Фестивалу еколошког позоришта за децу и младе", фестивалу "Пиано цитy Нови Сад", фестивалу "Недеља страних култура" у Паризу и на сценама широм Србије.

Нема коментара:

Постави коментар