субота, 29. јул 2017.

FILMOVI U 2D I 3D PROJEKCIJAMA- SUBOTA

KULTURNI CENTAR RUMA
VELIKA DVORANA
Subota, 29. jul
Štrumfovi-skriveno selo, 17.00 časova
Spajdermen, 19.00 časova
Denkerk, 21.00 časova
Ulaznica 250 dinara

ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO, 3D
17.00 časova

Originalni naslov: The Smurfs: The Lost Village
Dužina trajanja filma: 90 min.
Država/Godina: USA/2017
Žanr: animirani

Glumci: Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković,Dragan Vujić Vujke, Đorđe Stojković, Bojan Perić, Srđan Timarov, Paulina Manov, Iva Stefanović, Anđelka Prpić, Anđela Jovanović, Slobodan Tešić, Milan Tubić, Milan Inić Yasserstain

Režiser: Kelly Asbury

SADRŽAJ

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

SPAJDERMEN: POVRATAK KUĆI
19.00 časova

IZVORNO IME: Spider-Man: Homecoming
REDITELJ: Jon Watts
ŽANR: akciona avantura
ULOGE: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei
TRAJANJE FILMA: 133 minuta
GODINA: 2017
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

Mladi Piter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno delovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej (Marisa Tomei), gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark (Robert Downey Jr.). Piter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac - Lešinar (Michael Keaton).

DENKERK
21.00 časova

IZVORNO IME: Dunkirk
REDITELJ: Christopher Nolan
ŽANR: akcioni triler, drama
ULOGE: Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy,Harry Styles
TRAJANJE FILMA: 106 minuta
GODINA: 2017. god.
DRŽAVA: SAD, Velika Britanija

SADRŽAJ FILMA:

Film verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Denkerka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika. 

Novo remek-delo proslavljenog reditelja Christophera Nolana snimano IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom Hoytea van Hoytema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, kralj, špijun i Spectre.



Нема коментара:

Постави коментар