уторак, 9. мај 2017.

ČAJ U 8 - ELEKTRIČNI GUDAČKI KVARTET "DINAMIKA MUSIC"

KULTURNI CENTAR RUMA
VELIKI HOL
Sreda, 10 maj, u 20.00 časova
ulaz slobodan






Dinamika music je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija do Majkla Džeksona.
Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.
Sviraju u ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavali su na visokim muzičkim školama u inostranstvu i tokom svojih karijera se usavršavali, sarađivali su i družili se sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.
Neki od njih su ostvarili karijere u Evropi, neki u Srbiji, ali im je svima zajednička želja da Vama svoju muziku prezentuju na sebi svojstven, originalan i dinamičan način, tako da Vi poželite još.
“Dinamika music” svira na električnim violinama, što im daje poseban zvuk i dinamičnost a mesto dirigenta zauzeo je priznati DJ Grappelli – osnivač agencije DJ EXPRESS u Beogradu. DJ Grappelli je originalno obradio sve numere za njihov električni sastav i na taj način su prevazišli stereotipe i monotoniju u muzičkoj ponudi. Mogu da se pohvale da su među prvima u Srbiji koji izvode remixe najpoznatijih klasičnih kompozicija.
Ako volite muziku Najdžela Kenedija i Vanese Mej, Dejvida Gereta, DJ Guetta, DJ Tiesta, onda smo sigurni da ćete se u njih zaljubiti.
Oni sviraju muziku koju su sa ljubavlju odabrali a sa stilom i ukusom pripremili za Vas: Vi ćete je prepoznati i poželeti opet.
 

Нема коментара:

Постави коментар